TOCA Introduction

Ta första steget mot din individuella träningsplan. Vi kommer gemensamt med dig och din förälder (om du är under 18 år) presentera TOCA som koncept och hur din utveckling som fotbollsspelare drastiskt kommer accelerera genom din träning hos oss på TOCA Football. Vi går tillsammans igenom vilka egenskaper du önskar utveckla som spelare och dina mål och förväntningar, sedan lägger vi upp en individuell utvecklingsplan för dig baserad på TOCA

Footballs unika träningsmetodik som förfinats av Sveriges meste landslagsman Anders Svensson.


TOCA Training

Boka ditt individuella träningspass med en kunnig och utbildad TOCAinstruktör

och du får minst 500 första touch vilket motsvarar 8-10 vanliga träningar.

Vårt fokus är

alltid din första touch, din funktionella teknik, din passningsprecision och din perception.

Under 50 minuter får du en unik träningsupplevelse med kvalitativa repetitioner i en kontrollerad miljö.

TOCA Målvaktsträning

Vi på TOCA Kungsbacka har både tiden, viljan och redskapet för att äntligen

ge målvakterna den träningen de förtjänar! Våra instruktörer har kompetens upp på allsvensk nivå

och står redo att hjälpa dig som målvakt med alla delar i ditt spel. Dessutom med mer repetitioner

än vad du får någon annanstans. Boka nu och skaffa ditt individuella träningsupplägg!

TOCA Team Training

Ett längre upplägg? Försäsongsträning?

Ett happening? Säsongsavslutning?

Oavsett syfte så tar vi mer än gärna emot ert lag i vårt center. Vi sätter full fart med fokus på touch och effektivitet, dessutom så är det fantastiskt roligt. Självklart använder vi TOCA Touch Trainer™ under hela eller delar av ert träningspass. Kontakta oss nedan för just ert specifika upplägg!TOCA Kalas

Våra kalas har redan hunnit bli en supersuccé! Totala tiden för kalaset är 1tim och 45min och under den tiden hinner vi genomföra en utmanande teknikbana, roliga tävlingar samt matchspel! Därefter går vi till fotbollsrummet där det bjuds på pizza, glass och ett klurigt fotbollsquiz!

TOCA Academy

TOCA arrangerar flertalet Academies under årets alla säsonger. Du får chansen att

tillsammans med andra duktiga fotbollsspelare och under 10 veckor träna på hög nivå hos oss på TOCA.

Förutom att du får tusentals touch och unik träning, genomför vi även fysträning och föreläsningar om kost och sömn. Anders Svensson och Elin Rubensson bidrar som mentorer och är de som planerar träningstillfällena. Varje tillfälle är 80 minuter.

TOCA Fotbollskola

NYHET! För alla barn som är födda 2012-2014 startar nu TOCA Fotbollsskola! Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller om du redan spelar fotboll, du är lika varmt välkommen!

TOCA Camps

TOCA-camp har blivit en av våra mest populära produkter! Varenda skollov arrangerar vi camps som pågår i två heldagar med massor av TOCA, tävlingar, matchspel och en chans att få

nya härliga fotbollskompisar! Under kommande höstlov kör vi camp för åldrarna 9-10, 11-12 samt 13-14. Anmälan är öppen, säkra din plats redan nu då de går åt fort!

TOCA Företagsevent

Vi skräddarsyr en kick off för just ditt företag!

I Europas första TOCA-center är möjligheterna oändliga för en rolig och gemensam dag/kväll! Vi har dessutom ett nytt och fräscht konferensrum för möten, föreläsningar och utbildningar. Anders Svensson är möjlig att boka som en föreläsare till just eran dag!

Kontakta oss för att planera eran dag nu!